Καλώς ορίσατε στη Saldo!

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν...

Κάθε ιστορία έχει αρχή, μέση και τέλος. Είναι ένα ταξίδι που οφείλεις να απολαμβάνεις σε κάθε στιγμή, να μαθαίνεις από αυτό και στο τέλος να εξελίσσεσαι.  

Όταν οι Infiniters ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι, ήταν εξοπλισμένοι με μπόλικη φαντασία, όρεξη για δουλειά και μία ανάγκη να μην επαναπαύονται ποτέ. Μέσα από την πορεία τους πήραν πολύτιμα μαθήματα, τα οποία στην συνέχεια εφάρμοσαν ώστε να γίνουν καλύτεροι.

Ανακαλύψαμε σταδιακά τις υπηρεσίες, τη στρατηγική, τα σωστά και τα λάθος και διαχειριστήκαμε τα πρώτα μας "μαζικά" project, κάνοντας έτσι τα πρώτα μας βήματα.

Γιάννης Χαρχαντής

Όσο, όμως, μάθαιναν τόσο ένιωθαν να μεγαλώνουν και κάπως έτσι έφτασε η ανάγκη για το επόμενο βήμα. Υπήρξαν πολλές σκέψεις, πολλά meeting και πολλές απόψεις για το ποιο θα είναι αυτό το επόμενο βήμα. Αλλά, υπήρχε πάντα μία κοινή παραδοχή, το DNA μας θα παραμείνει το ίδιο.

Και κάπως έτσι γεννήθηκε η Saldo.

Saldo Marketing Agency

Έχοντας ως κύριο όπλο τις 360º υπηρεσίες, η Saldo γνωρίζει πολύ καλά πως να βρίσκει την ισορροπία ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές, πάντα με άξονα τις πραγματικές ανάγκες του συνεργάτη.

Ονειρευόμαστε έναν κόσμο οπού κάθε project θα επικοινωνεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους δυνητικούς του πελάτες, έχοντας παντα την κατάλληλη συνοχή.

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Σίγουρα όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αλλά πιστεύουμε ότι είναι για να έρθουν τα καλύτερα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας έχουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και θα χαρούμε να μοιραστούμε εμπειρίες και μαθήματα.

Η ιστορία της Saldo τώρα ξεκινάει…

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα στο inbox σου;

/Γράψου στο newsletter μας

*δεν μας αρέσει το spam :)

Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος, τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από τον κόσμο των digital media.

Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος, τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από τον κόσμο των digital media.

SALDO LOGO FULL WHITE