Ιδέες για TikTok: Δημιούργησε το πιο WOW περιεχόμενο

Το TikTok είναι μια ιδιαίτερη πλατφόρμα που αγαπά την διαφορετικότητα και τις αλλαγές. Οι έντονοι ρυθμοί στους οποίους κινείται, μπορεί να σε κάνουν πολλές φορές να αναρωτηθείς “τι άλλο” θα μπορούσες να ανεβάσεις, και δεν είσαι ο μόνος. Αυτή την ερώτηση την κάνουν πολύ συχνά οι TikTok-ers στον εαυτό τους και αφιερώνουν πολλή σκέψη και χρόνο στο να βρουν τις τέλειες ιδέες για TikTok!

Όπως είναι γνωστό, την εφαρμογή του TikTok δεν την χρησιμοποιεί μόνο η νέα γενιά αλλά, πλέον, και πολλές επιχειρήσεις, προκειμένου να προωθήσουν την δουλειά τους και να προσελκύσουν το ιδανικό κοινό. Για να καταφέρει, όμως, ένα brand να χτίσει την επιθυμητή σχέση με το κοινό αυτής της πλατφόρμας, οι απαιτήσεις αυξάνονται και επιβάλλουν μία συστηματική παρουσία, με συχνό video uploading, ώστε να εξασφαλίζεται και να διατηρείται το engagement με τους χρήστες.

Έτσι, τυχαίνει αρκετά συχνά να στερέψει κάποιος από ιδέες και να χάσει την έμπνευση που θα τον ξεχωρίσει. Παρόλα αυτά, εμείς καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μερικές από τις top συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μην μένεις από ιδέες ποτέ και θα τραβήξουν, σίγουρα, την προσοχή αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού σου, μέσα από την δημιουργία ενός μοναδικού content.

Λίστα μουσικής

Η αναπαραγωγή της μουσικής στο παρασκήνιο ή η καταχώρηση των αγαπημένων σας καλλιτεχνών με συγκεκριμένη σειρά είναι μία από τις πιο υπέροχες ιδέες για βίντεο TikTok. Μπορεί να διαδοθεί γρήγορα για τους εξής λόγους: πρώτον, εκμεταλλεύεται τον δημοφιλή ήχο και δεύτερον παίρνει υψηλό χρόνο παρακολούθησης, καθώς αυτή η λίστα κάνει τους ανθρώπους να το παρακολουθούν μέχρι το τέλος.

Unboxing

Μία άλλη ιδέα για βίντεο στο TikTok είναι το unboxing νέων προϊόντων που δείχνει πώς φαίνονται όταν χρησιμοποιούνται. Για παράδειγμα, μπορείς να δείξεις τη διαδικασία unboxing ενός διάσημου βιβλίου που παραδόθηκε από την Amazon.  

Vlog- Καθημερινότητα

Η ανάρτηση ενός vlog από την καθημερινότητα είναι μια ωραία ιδέα για βίντεο TikTok. Πρόκειται για την ανταλλαγή σκέψεων, απόψεων και καταστάσεων στην πραγματική ζωή, καθώς και την εξιστόρηση της μέρας μας.

Μιλώντας για μια μέρα στη δουλειά

Αυτή η ιδέα αναφέρει πώς είναι όταν εργάζεστε στη δουλειά σας. Ίσως μια συγκεκριμένη δουλειά να είναι δημοφιλής σε πολλούς ανθρώπους, όμως τα συναισθήματα κάθε ατόμου είναι διαφορετικά. Μην διστάσεις να μοιραστείς τις απόψεις σου.

ιδέες-για-tiktok-για-τελειο-περιεχόμενο

Μιλώντας για τη ζωή στο γυμνάσιο ή το κολέγιο

Γνωρίζεις ότι οι μαθητές καταλαμβάνουν τα πιο σημαντικά δημογραφικά στοιχεία στο TikTok και είναι απίστευτα πιστοί μεταξύ τους. Για παράδειγμα, ένα αξιοσημείωτο κόλπο για αυτήν την ιδέα βίντεο TikTok είναι η δημοσίευση σύντομων κλιπ στο χρονικό πλαίσιο από τις 7 μ.μ. έως τη νύχτα. 

Gaming

Τα κανάλια που εστιάζουν στο gaming αποδίδουν καλά αυτή τη στιγμή. Το Xbox και το PlayStation, εξακολουθούν να είναι αρκετά “καυτά” για το κοινό και έτσι παρέχουν μια καλή πηγή ιδεών για περιεχόμενο. 

Σεμινάρια "Πως να"

Αυτός ο τύπος βίντεο γίνεται πιο δημοφιλής στο TikTok. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα παραδείγματα: 1) Πώς να επενδύσετε στο χρηματιστήριο 2)Πώς να επεξεργαστείς ένα βίντεο στο YouTube 3)Πώς να προετοιμάσεις το γεύμα μιας εβδομάδας 4)Πώς να έχεις μια τέλεια παρουσίαση κ.λπ.

Μεταμόρφωση

Εάν υπάρχει ένα έργο στο οποίο εργάζεσαι ή εάν υπάρχει κάποιο εμπόδιο που προσπαθείς να ξεπεράσεις, μπορείς να εξετάσεις το ενδεχόμενο προβολής αυτής της προόδου σε ένα βίντεο του TikTok.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το TikTok και τα σύντομα video επικοινώνησε με την SALDO.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)