Περιγραφή

Το Viber είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων και φωνής μέσω IP (VoIP) πολλαπλών πλατφορμών που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν κλήσεις, να στέλνουν μηνύματα κειμένου και να μοιράζονται περιεχόμενο πολυμέσων με άλλους χρήστες του Viber σε όλο τον κόσμο. Το Viber προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες και οφέλη στους χρήστες, όπως: δωρεάν κλήσεις και μηνύματα, συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών, ασφάλεια και ιδιωτικότητα, αγορά αυτοκόλλητων και χαρακτηριστικά της κοινότητας

Πλεονεκτήματα

  • Δωρεάν κλήσεις και ανταλλαγή μηνυμάτων: Οι δωρεάν φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και οι δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων του Viber μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρήματα στο κόστος επικοινωνίας τους.
 
  • Συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών: Η συμβατότητα του Viber με διάφορες πλατφόρμες διευκολύνει τους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένειά τους, ανεξάρτητα από τη συσκευή ή την τοποθεσία τους.
 
  • Ασφάλεια και απόρρητο: Οι λειτουργίες κρυπτογράφησης και ασφάλειας από άκρο σε άκρο του Viber μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να προστατεύσουν τα μηνύματα και τις κλήσεις τους από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή υποκλοπή.
 
  • Αγορά αυτοκόλλητων: Η αγορά αυτοκόλλητων του Viber μπορεί να προσθέσει μια διασκεδαστική και εξατομικευμένη πινελιά στις συνομιλίες των χρηστών.
 
  • Δυνατότητες κοινότητας: Οι λειτουργίες κοινότητας του Viber μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να συνδεθούν με άλλα άτομα με παρόμοια σκέψη και να βρουν νέους φίλους.
Viber

Μειονεκτήματα

  • Περιορισμένες επιλογές κλήσεων: Οι δωρεάν επιλογές κλήσεων του Viber περιορίζονται σε άλλους χρήστες του Viber, κάτι που μπορεί να αποτελεί μειονέκτημα για τους χρήστες που πρέπει να πραγματοποιούν κλήσεις σε χρήστες που δεν είναι χρήστες του Viber.
 
  • Περιορισμένες δυνατότητες: Οι δυνατότητες και οι δυνατότητες του Viber ενδέχεται να είναι περιορισμένες σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και VoIP.
 
  • Ζητήματα συνδεσιμότητας: Η απόδοση και η ποιότητα των κλήσεων του Viber ενδέχεται να επηρεαστούν από προβλήματα συνδεσιμότητας δικτύου, τα οποία μπορεί να είναι απογοητευτικά για τους χρήστες.

Κόστος

Το Viber είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε από το App Store ή το Google Play. Ωστόσο, οι χρήστες ενδέχεται να επιβαρύνονται με χρεώσεις δεδομένων όταν χρησιμοποιούν το Viber για φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις, ανάλογα με το σχέδιο δικτύου και τη χρήση τους. Το Viber προσφέρει επίσης μια σειρά από υπηρεσίες επί πληρωμή, όπως το Viber Out, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις σε χρήστες που δεν ανήκουν στο Viber, και το Viber for Business, το οποίο παρέχει πρόσθετες λειτουργίες και δυνατότητες για επαγγελματίες χρήστες.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)