Το Twitter ανακοινώνει νέες λειτουργίες για τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων στο Spaces

Ένα περίπου χρόνο πριν το Twitter ανακοίνωσε το Twitter Spaces, ένα χώρο ουσιαστικά όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν ζωντανές ηχητικές συζητήσεις. Πλέον όλοι οι χρήστες με 600 ή και περισσότερους followers μπορούν να διοργανώσουν τις δικές τους ζωντανές συνομιλίες.

Ποιες είναι λοιπόν οι νέες δυνατότητες του Twitter Spaces;

Όπως φαίνεται μετά το feedback που έλαβε η εταιρεία έφερε ως νέα δυνατότητα τον προγραμματισμό τον Spaces δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους ομιλητές να σχεδιάσουν, να διαφημίσουν και να δημιουργήσουν ουσιαστικά προωθητικές ενέργειες των επερχόμενων εκδηλώσεων τους.

Φυσικά, θα μπορείτε να μοιραστείτε λεπτομέρειες από την μελλοντική συζήτηση είτε με Tweet, είτε με μήνυμα είτε με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε και θα λάβετε και ένα μοναδικό URL από το προγραμματισμένο σας space.

Σύμφωνα, μάλιστα με το Twitter θα λάβετε και δύο ειδοποιήσεις, μία 30 λεπτά πριν την ζωντανή εκδήλωση και μία ακόμη στην αρχή της συζήτησης.

Ακόμη, θα δοθεί η ευκαιρία σε χρήστες να βάλουν ειδοποιήσεις πατώντας πάνω στο “Set Reminder” στη δημοσίευση του Space και με αυτόν τον τρόπο θα δεχτούν μία υπενθύμιση όταν αρχίσει ο διάλογος.

Ταυτόχρονα, το Twitter, προκειμένου να δοθεί περισσότερος χώρος για εξερεύνηση των Spaces έχει δώσει την δυνατότητα να εμφανίζεται ένα μωβ κυκλάκι γύρω από το προφίλ των χρηστών που χρησιμοποιούν το Space ή έχουν μοιραστεί ένα νέο fleet.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)