Το Instagram ανακοινώνει Insights για τα Reels και τα Instagram live broadcasts

Το Instagram φαίνεται να θέλει να δώσει νέες δυνατότητες σε δημιουργούς και επιχειρήσεις και για αυτό παρέχει νέα δεδομένα για το Reels και τα Instagram live broadcasts κατευθείαν μέσα από την εφαρμογή.

Instagram Insights from https://www.socialmediatoday.com/news/instagram-adds-new-engagement-insights-for-reels-and-instagram-live-broadca/600652/
Instagram Insights

Όπως φαίνεται από το παράδειγμα, το Instagram παρέχει πλέον μία σειρά νέων μετρήσεων για όλους τους τύπους περιεχομένου, τα οποία έχουν ενσωματωθεί στα ήδη διαθέσιμα δεδομένα για τα posts και το IGTV.

  • Για τα Reels το Instagram τώρα θα δίνει δεδομένα για τις συνολικές αναπαραγωγές, για τα reach, τα likes, τα σχόλια, τις αποθηκεύσεις και τις κοινοποιήσεις.
  • Για το Instagram Live Broadcasts, οι δημιουργοί θα μπορούν να δουν δεδομένα για το συνολικό reach, τους κορυφαίους θεατές, τα σχόλια και τις κοινοποιήσεις.

Το Instagram προσθέτει αυτά τα νέα στοιχεία στην επισκόπηση του Account Insights με στόχο να δείξει την ευρύτερη εικόνα για το πως το Reels και τα lives διαμορφώνουν την απόδοση ενός λογαριασμού με την πάροδο του χρόνου.

Όπως άλλωστε επισημαίνει το Instagram με αυτές τις νέες δυνατότητες είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τον τρόπο διανομής του περιεχομένου και ποιες μορφές περιεχομένου είναι πιο αποτελεσματικές για την αύξηση του reach.

Επίσης, το χρονικό πλαίσιο των στατιστικών επεκτείνεται πέρα από τις “τελευταίες 7 μέρες” και τις “τελευταίες 30 μέρες”. Ταυτόχρονα, αναμένεται νέα πρόσβαση στα Insights μέσω των επιτραπέζιων υπολογιστών όσο και η περαιτέρω βελτίωση της λειτουργικότητας τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρά το γεγονός ότι τα Reels δεν χρησιμοποιούνται από όλους ακόμη, αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή την επιλογή καθώς το Instagram συνεχίζει να επενδύει, να τεστάρει και να βρίσκει νέους τρόπους να αναπτύξει την επιλογή.

Το Instagram Insights είναι μόνο διαθέσιμο μόνο για λογαριασμούς επιχειρήσεων και δημιουργούς.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)