Δημιουργία καμπάνια προώθησης εκδήλωσης

Client

Το INFUSSE, είναι ένα Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Erasmus+, για το οποίο συνεργάστηκαν, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το George Emil Palade University of Medicine και το Commission for University Education (CUE) καθώς και τρεις φορείς, που αφορούν την υποστήριξη της καινοτομίας, την ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρήσεων, τη μεταφορά γνώσης, τα δίκτυα νεοφυών επιχειρήσεων, την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα: KiNNO, ICEBERG, CREATEHUB.

infusse post

Brief

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας απευθύνθηκε σε εμάς για την οργάνωση και την προώθηση της πολυθεματικής εκδήλωσης INFUSSE | Enhancing Digital Entrepreneurship. Ο στόχος της εκδήλωσης ήταν να προσεγγίσει 60 Έλληνες συμμετέχοντες και 30 ξένους επισκέπτες. Οι ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν για την επίτευξη το στόχου μας ακολούθησαν δύο κατευθύνσεις, της προώθησης και της οργάνωσης.

Solution

Το πλάνο που δημιουργήσαμε περιείχε: 

Την διαχείριση των social media προφίλ (Facebook. Instagram, LinkedIn) και δημιουργία ολοκληρωμένου πλάνου περιεχομένου, δημιουργία διαφημίσεων, δημιουργία και διαχείριση της εκδήλωσης τόσο στα social media όσο και σε πλατφόρμα έκδοσης εισιτηρίων, προβολή στην δημόσια τηλεόραση, χρήση “εργαλείων” όπως newsletter και SMS. 

Επιπλέον καλύψαμε τις ανάγκες της εκδήλωσης σε εκτυπώσιμα όπως αφίσες, Roll-up banners και άλλα επικοινωνιακά υλικά (δελτία τύπου, ατζέντα κ.α.)

Ο στόχος υπερκαλύφθηκε αφού συγκεντρώσαμε συνολικά 165 συμμετέχοντες, εκ των οποίων 132 ήταν Έλληνες και 33 ξένοι επισκέπτες.

Θέλεις να προωθήσεις τη δική σου εκδήλωση;

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου