Κατασκευή e-shop 

Client

Η εταιρεία “Cureneed” ίδρυσε το website της τον Φεβρουάριο του 2022, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία συσκευών αποστείρωσης του χώρου σας ή της επιχείρησής σας. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εξειδίκευση, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο τεχνικό πολυκατάστημα, εμπλουτίζοντας την αρχική δραστηριότητα και αναπτύσσοντας δυναμικά και πρωτοπόρα την αποστείρωση του χώρου σας.

desktop1 cureneed

Brief

Η εταιρεία “Cureneed” ήρθε στην ομάδα της SALDO με το αίτημα δημιουργίας ενός νέου και λειτουργικού e-shop, ώστε να φιλοξενηθούν τα προϊόντα της. Ζήτησαν να υπάρχει κατηγορία που να αναγράφονται όλες οι πιστοποιήσεις της επιχείρησης, ώστε να είναι εμφανείς στους πελάτες της. Επίσης, ήταν πολύ σημαντική η χρήση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας ώστε το website να είναι προσιτό σε ένα ευρύ φάσμα πελατών. Τέλος, στο στάδιο της αγοράς ήθελαν να υπάρχει η επιλογή απόδειξη ή τιμολόγιο για να μπορεί να γίνει αγορά από πελάτες και επιχειρήσεις.

mobile cure
tablet cureneed

Solution

Χτίσαμε το e-shop με WooCommerce σε WordPress. Προσθέσαμε στο menu όλες τις κατηγορίες που ζητήθηκαν από τους πελάτες μας, όπως “Πιστοποιήσεις”,”Επικοινωνία” αλλά και “Προϊόντα” στην οποία υπάρχουν όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η εταιρεία. Τέλος, φροντίζουμε εξ ολοκλήρου για την ασφάλεια της ιστοσελίδας, είτε από κακόβουλα λογισμικά, από ύποπτα IP, ή τις ασφαλείς συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο e-shop και έχουμε πρόσθετες ενέργειες ασφάλειας π.χ. reCAPTCHA. 

Θέλεις να φτιάξεις το δικό σου eshop;

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου