Κατασκευή e-shop για 3000 προϊόντα

Client

Η εταιρεία “Χιλιώτης” ιδρύθηκε το 1969, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών. Διαθέτοντας την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την εξειδίκευση, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο τεχνικό πολυκατάστημα, εμπλουτίζοντας την αρχική δραστηριότητα και αναπτύσσοντας δυναμικά και πρωτοπόρα την εισαγωγή και εμπορία βιομηχανικού εξοπλισμού, καλύπτοντας πλέον τις ανάγκες του συνόλου της βιομηχανίας.
chill desktop 1

Brief

Η εταιρεία “Χιλιώτης” ήρθε στην ομάδα της SALDO με το αίτημα δημιουργίας ενός νέου και λειτουργικού e-shop, ώστε να φιλοξενηθούν πάνω από 3000 προϊόντα. Ήθελαν να δώσουν στους πελάτες την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα σε δυο μεταφορικές εταιρείες, αντί της μιας όπως συνηθίζεται.

Επίσης, ήταν πολύ σημαντική η οργάνωση και ταξινόμηση των κατηγοριών έτσι ώστε να είναι εύκολη η αναζήτηση των προϊόντων. Τέλος, η διαθεσιμότητα της εταιρείας στο Skroutz ήταν κρίσιμης σημασίας για να είναι προσιτή σε μεγαλύτερο εύρος κοινού, όπως και η ασφαλής περιήγηση και συναλλαγή.

screencapture chiliotis shop gr cart 2023 03 27 15 54 41
mobile1
tablet
screencapture chiliotis shop gr cart 2023 03 27 15 54 15

Solution

Ύστερα από την μελέτη των αναγκών της εταιρείας “Χιλιώτης”, καταλήξαμε σε ένα πλάνο εφαρμογών για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χτίσαμε το e-shop με WooCommerce σε WordPress, κάναμε αναδιαρρύθμιση του τρόπου αποθήκευσης προϊόντων στο ERP για τις κατηγορίες κι όχι μόνο, με βάση τις προδιαγραφές της WooCommerce. Κάναμε ειδική ενσωμάτωση για δυο μεταφορικές εταιρείες καθώς το WooCommerce σου δίνει την επιλογή για μόνο μια. Δημιουργήσαμε plug-in για παραμετροποίηση διαδικασιών στη WooCommerce και κάναμε την υλοποίηση XML για την καταχώρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος στο Skroutz. Τέλος, φροντίζουμε εξ ολοκλήρου για την ασφάλεια της ιστοσελίδας, είτε από κακόβουλα λογισμικά, από ύποπτα IP, ή τις ασφαλείς συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο e-shop και έχουμε πρόσθετες ενέργειες ασφάλειας π.χ. reCAPTCHA.

Χτίσαμε το e-shop με WooCommerce σε WordPress, κάναμε αναδιαρρύθμιση του τρόπου αποθήκευσης προϊόντων στο ERP για τις κατηγορίες κι όχι μόνο, με βάση τις προδιαγραφές της WooCommerce.

Κάναμε ειδική ενσωμάτωση για δυο μεταφορικές εταιρείες καθώς το WooCommerce σου δίνει την επιλογή για μόνο μια.

Δημιουργήσαμε plug-in για παραμετροποίηση διαδικασιών στη WooCommerce και κάναμε την υλοποίηση XML για την καταχώρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος στο Skroutz.

Τέλος, φροντίζουμε εξ ολοκλήρου για την ασφάλεια της ιστοσελίδας, είτε από κακόβουλα λογισμικά, από ύποπτα IP, ή τις ασφαλείς συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο e-shop και έχουμε πρόσθετες ενέργειες ασφάλειας π.χ. reCAPTCHA.

Θέλεις να φτιάξεις το δικό σου eshop;

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου