6+1 δωρεάν εφαρμογές για τηλεργασία

Lockdown για δεύτερη φορά και δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τον απομακρυσμένο φόρτο εργασίας; Καλείστε να δουλέψετε από το σπίτι, αλλά δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία να σας βοηθήσουν; Μην περιμένετε άλλο την επιφοίτηση. Δείτε 7 εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο αποδοτικοί κατά τη διάρκεια της δουλειάς από το σπίτι. 

Ποιες είναι, λοιπόν, αυτές οι εφαρμογές; 

Asana 

Τα tasks πλέον είναι οργανωμένα. Είτε θέλετε να συντονίσετε αποτελεσματικά την ομάδα σας, είτε να οργανώσετε τα δικά σας tasks, για να μην ξεχάσετε ούτε ένα, το asana είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Αποτελεί μία εφαρμογή για project management και πλέον πολύ διαδεδομένη, καθώς μέσω αυτής μπορείτε να δομήσετε ένα project από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Zoom 

εφαρμογές

Καθώς τα δια ζώσης ραντεβού δεν είναι πλέον εφικτά, γιατί να μην τα μεταφέρετε ψηφιακά; Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο zoom. Μέσω της πλατφόρμας, υπάρχει η δυνατότητα να “συναντήσετε” τους πελάτες σας, να κάνετε meetings με τους συναδέλφους σας, ακόμη και να φιλοξενήσετε το ψηφιακό σας event

Discord 

εφαρμογές

Νιώθετε αποξενωμένοι από την υπόλοιπη ομάδα σας; Είστε διασκορπισμένοι από το ένα άκρο στο άλλο και όλοι δουλεύετε από το σπίτι; Θέλετε να κρατήσετε επαφή αλλά και να διασκεδάσετε όλοι μαζί; Το discord δίνει όλες τις απαντήσεις. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να κάνετε βιντεοκλήση με την ομάδα σας, να ακούσετε μουσική και να ανταλλάξετε μηνύματα

Google Drive 

Δημιουργία αρχείων, παρουσιάσεων, αποθήκευση αρχείων στο cloud και συνεργασία online. To Google drive τα κάνει όλα και συμφέρει! Η ομαδικότητα δεν ήταν ποτέ πριν πιο εύκολη. Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε το ίδιο αρχείο με την ομάδα σας αλλά και να το αποθηκεύσετε στο cloud για να το βρείτε από οποιαδήποτε συσκευή, όπου και εάν βρίσκεστε. Και το καλύτερο; Είναι εντελώς δωρεάν.

Forest 

Πολλές φορές, ξεχνάμε ότι η ψυχική υγεία είναι σημαντική για την καλύτερη απόδοση μας. Η εφαρμογή Forest συνδυάζει την ψυχική υγεία με την απόδοση. Πως; Σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε πόσο χρόνο ξοδεύετε σε κάθε task στη δουλειά, να δείτε πόσο χρόνο είστε στα social media αλλά και πόσο χρόνο πραγματικά ξεκουράζεστε. Όλα αυτά τα κάνει τα κάνει με έναν πρωτότυπο τρόπο. Μείνετε συγκεντρωμένοι λοιπόν με την Forest

Pocket 

εφαρμογές

Αρκετές φορές εν ώρα εργασίας χαζεύουμε στα social media και τυχαίνει να πετύχουμε ενδιαφέροντα άρθρα που θα θέλαμε να διαβάσουμε, ενέργεια που θα μας καθυστερήσει από τη δουλειά. Η εφαρμογή Pocket δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε άρθρα για να τα διαβάσετε αργότερα, ενώ και η ίδια η πλατφόρμα έχει άρθρα που αξίζουν τον χρόνο σας. 

Calendar 

Φυσικά, αν τρέχετε από το ένα ραντεβού στο άλλο, χρειάζεστε μία εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ραντεβού σας, για να μην ξεχάσετε κανένα. Η διαφορά με τον παραδοσιακό έντυπο ημερολόγιο είναι ότι το calendar είναι online και μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα σας από το κινητό σας. Μην περιμένετε να πάτε στο γραφείο ή στο σπίτι για να δείτε τι έχετε να κάνετε μετά. Μεταφέρετε τα ραντεβού σας online!

Αν δεν ξέρετε πώς να χειριστείτε τις νέες μεταβαλλόμενες συνθήκες και χρειάζεστε συμβουλές και κατευθύνσεις για να βελτιώσετε την επικοινωνία της επιχείρησή σας, η Saldo είναι εδώ για να σας βοηθήσουν.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα στο inbox σου;

/Γράψου στο newsletter μας

*δεν μας αρέσει το spam :)

Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος, τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από τον κόσμο των digital media.

Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος, τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από τον κόσμο των digital media.

SALDO LOGO FULL WHITE