4+1 Πλατφόρμες για να φτιάξετε μόνοι σας ένα website

Η δημιουργία των ιστοσελίδων δεν ήταν ποτέ πιο πριν πιο εύκολη υπόθεση. Για αυτό συγκεντρώσαμε για εσάς κάποιες πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χτίσετε εύκολα και γρήγορα την δική σας ιστοσελίδα.

Ας δούμε τις πλατφόρμες!

Wix

Μία πλατφόρμα εντελώς δωρεάν για να δημιουργήσετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας! Το Wix παρέχει τις καλύτερες σχεδιαστικές λύσεις και ευελιξία στη χρήση. Υπάρχουν έτοιμα templates για να διαλέξετε, ενώ μπορούν να αλλάξουν εύκολα όλες οι επιλογές που θα κάνετε. Έχει δωρεάν δοκιμή και επί πληρωμή.

Weebly

Η καλύτερη πλατφόρμα για e-commerce για αυτό και δεν έχουν άδικα δημιουργηθεί πάνω από 40 εκατομμύρια website με τη χρήση του weebly. Η πλατφόρμα έχει responsible templates, ενώ είναι εύκολη στη χρήση. Ιδανική για team management και για ένα πολυγλωσσικό site. Όμως υπάρχουν σχεδιαστικοί περιορισμοί.

Squarespace 

Μία από τις καλύτερες πλατφόρμες για blogging και όχι μόνο. Όμορφα templates και εύκολο στη περιήγηση. Το Squarespace φημίζεται για τις δυνατότητες που προσφέρει σε συντάκτες. Υπάρχει τεχνική υποστήριξη, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές στο premium πακέτο.

website build

Webnode 

Αν θέλετε να χτίσετε ένα website πολυγλωσσικό, τότε το webnode είναι η κατάλληλη λύση για εσάς. Προσφέρει ένα εξαιρετικό SEO και ένα ικανοποιητικό blog. Δυστυχώς όμως, έχει αρκετά περιορισμένες δυνατότητες και εκλείπει αρκετών χαρακτηριστικών.

WordPress

Η WordPress προσφέρει μοναδική αξία στους χρήστες, ειδικά εάν συγκρίνουμε την τιμή με τις υπηρεσίες που περιέχει. Υπάρχει δυνατότητα για ένα δωρεάν website και η τεχνική υποστήριξη βρίσκεται δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε. Αν είστε αρχάριοι στη δημιουργία των website, η wordpress δίνει καλές συμβουλές και οδηγίες για να το χτίσετε μόνοι σας βήμα βήμα. 

Αν σε δυσκολεύει η κατασκευή ενός website, η ομάδα της SALDO διαθέτει έμπειρα στελέχη που μπορούν να σε καθοδηγήσουν ή να αναλάβουν το project, ώστε να γλιτώσεις χρόνο.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα για να μην μένεις εκτός;

*μπορείς να απεγγραφείς όποτε θέλεις :)