Το TikTok προσθέτει το «Shoutouts»

Πρόκειται για μία νέα επιλογή που θα επιτρέψει τους χρήστες να πληρώνουν για εξατομικευμένα μηνύματα βίντεο από διάσημους.

Καθώς αυξάνεται ο ανταγωνισμός για κορυφαίους δημιουργούς, το TikTok εργάζεται σκληρά για να παρέχει περισσότερες επιλογές δημιουργίας εσόδων, προκειμένου να αποτρέψει τις κορυφαίες διασημότητες του να μεταφερθούν σε άλλες, πιο προσοδοφόρες πλατφόρμες.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν το TikTok πρόσθεσε μια νέα επιλογή που ονομάζεται “Shoutouts” στην εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους θαυμαστές να πληρώνουν ώστε οι διάσημοι της πλατφόρμας να τους στέλνουν ένα εξατομικευμένο μήνυμα βίντεο.

Το TikTok προσθέτει το «Shoutouts»

Πώς δουλεύει;

Οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν, σε κέρματα TikTok, για να τους στείλει ένα μήνυμα ένας αγαπημένος τους δημιουργός. Στη συνέχεια, ο δημιουργός έχει τρεις ημέρες είτε για να αποδεχτεί ένα Shoutout είτε να απορρίψει, και μια ακόμη εβδομάδα για να δημιουργήσει το κλιπ, το οποίο τελικά αποστέλλεται στα εισερχόμενα των χρηστών.

Τι είναι τα κέρματα του TikTok;

Το TikTok πρόσθεσε το δικό του εικονικό νόμισμα πέρυσι, το οποίο επιτρέπει κυρίως στους χρήστες να αγοράζουν εικονικά δώρα που μπορούν να σταλούν σε δημιουργούς κατά τη διάρκεια ζωντανών ροών του TikTok. Τα εικονικά κέρματα μπορείτε να τα βρείτε στην καρτέλα “Υπόλοιπο” στις ρυθμίσεις του προφίλ σας.

Πόσο κοστίζει λοιπόν το να αποκτήσετε ένα μήνυμα από τον αγαπημένο σας TikTok-er;

Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θέλουν να χρεώσουν οι δημιουργοί. Όμως, μερικοί άνθρωποι πιθανότατα θα πληρώσουν ό, τι χρειάζεται για να «δουν» το αγαπημένο τους TikTok-er.

Ωστόσο, η επιλογή δεν είναι ευρέως διαθέσιμη ακόμη. Για αυτό το λόγο θα την δείτε να διατίθεται σε λίγο καιρό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

/Διάβασε Ακόμη

/Θέλεις αποκλειστικές συμβουλές και νέα στο inbox σου;

/Γράψου στο newsletter μας

*δεν μας αρέσει το spam :)

Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος, τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από τον κόσμο των digital media.

Έλα στην παρέα μας!

Κάνε εγγραφή στο newsletter μας για να λαμβάνεις πρώτος, τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις από τον κόσμο των digital media.

SALDO LOGO FULL WHITE